Roska Tamás pályázat

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) a felsőoktatás különböző képzési szintjein történő tehetséggondozó, tudományos kutatói tevékenység folyamatosságának támogatása és perspektíváinak felmutatása, a tehetség elismerése és a fiatal kutatói teljesítmények megismertetése, valamint Roska Tamás tudományterületeket összekapcsoló, nemzetközileg elismert kutatói életműve előtti tiszteletadás céljából hozta létre 2018 nyarán a Roska Tamás Tudományos Előadás intézményét, amely szakmai fórumot, bemutatkozási lehetőséget biztosít doktoranduszok számára. A Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására 2023-ban a 36. OTDK keretében harmadik alkalommal kerül sor (szekciónként egy előadás hangzik majd el).

A pályázat benyújtásának feltételeit a 2022. július 1-től az OTDT honlapján elérhető PÁLYÁZATI KIÍRÁS-ban ismerhetik meg az érdeklődők), a pályázatot magát pedig az erre kialakított FELÜLET-en kell beadni.
A pályázatot csak elektronikus formában, kizárólag a felületen keresztül szükséges benyújtani!

Pályázati határidő: 2022. szeptember 30. (péntek, CEST 23:59 óra)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: https://otdk.hu/hallgatoknak/roska-eloadas

Roska Tamás Széchenyi- és Bolyai-díjas akadémikus, a magyar tudományos élet kiemelt alakja. Nevéhez fűződik a nemzetközi szakmai életben is kiemelkedő fejlesztésnek számító celluláris hullámszámítógép architektúrájának megalkotása valamint az ehhez kapcsolódó kamera-számítógép kifejlesztése. A magyar bionikai képzés megteremtője.
Roska Tamás pályázat
Scroll to top