Térítésmentes vasúti utazás

A 36. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójának ügyvezetése szeretné tájékoztatni Önöket, hogy az Építési és Közlekedési Minisztérium térítésmentes vasúti utazást biztosít a konferencia valamennyi résztvevője számára.

 

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

A térítésmentes utazás csak Magyarország határain belül és csak vasúti közlekedési szolgáltatásra vehető igénybe. Az odaút célállomásának, valamint a visszaút induló állomásának a Szekció helyszínének kell lennie, amely várost a későbbiekben részletezett, az ingyenes utazásra feljogosító igazolvány is tartalmazza. Az induló állomás bárhol lehet Magyarország területén belül. Az odaút célállomása és a visszaút induló állomása esetünkben a magyarországi Komárom.

Az utazásra jogosultak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi, közszolgáltatásban közlekedő, menetrend szerinti járatain, 2. kocsiosztályon menetdíj megfizetése nélkül utazhatnak a 36. OTDK helyszíneire/helyszíneiről. Az odautazást legkorábban a rendezvény kezdetét megelőző nap 0:00-kor lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő nap 24:00-ig be kell fejezni. A feláras vonatokra az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet meg kell vásárolni, valamint ha valaki 1. kocsiosztályon kíván utazni, a kocsiosztály-különbözet díját ki kell fizetni.

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, legyen szíves kitölteni az alábbi űrlapot 2023. április 2-ig!

https://kozgotdk2023.gik.ujs.sk/regisztracio-vasuti-kedvezmeny/

Az űrlapot kitöltő személyek számára az OTDT Titkársága egyedi azonosító sorszámmal ellátott igazolást állít ki, melyet a Szekció szervezői valamennyi érintett számára továbbítanak a konferencia időpontját megelőzően. A konferenciára történő utazás során a jogosult személy a számára kiállított igazolást köteles magánál tartani, és azt az igazolásban feltüntetett, hatóság vagy közintézmény által kiadott, az utas személyazonosítására alkalmas arcképes, sorszámozott igazolvánnyal (azaz Személyi igazolvány, Útlevél, Diákigazolvány) egyidejűleg a közlekedési szolgáltatók munkatársainak kérésére papíralapon vagy telefon képernyőjén megnyitva felmutatni. Kérjük, akkor töltse ki a regisztrációs ívet, ha a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatait még nem adta meg a részünkre a regisztráció (zsűritagok/vendégek regisztrálására szolgáló űrlap) során!

Térítésmentes vasúti utazás
Scroll to top