Helyszínek

Versenyhelyszínek

Selye János Egyetem Konferencia-központ

Az épületben található az egyetem díszterme (AULA, 350 fő), 3 nagy előadóterme (180-200 férőhely), 3 szemináriumi terme (20-50 fő férőhely), 1 számítógépes terme, illetőleg az egyetem könyvtárja. Az épület az állandó, Selye János emlékkiállítás helyszínéül is szolgál.  Az épületben Wi-Fi és vezetékes szélessávú internet csatlakozás áll rendelkezésre. Az épület mellett mintegy 200 gépjármű számára áll rendelkezésre ingyenes parkolási lehetőség. Az épületben korszerű technika (vetítés, kihangosítás, streamelés lehetősége, felvétel készítésének lehetősége) várja a konferencia résztvevőit.

Az épület elérhetőségei:
Hradná ul. 2., Komárom, Szlovákia
GPS: 47°45’15.87″N 18°7’59.76″E

Virtuális bejárás


Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kar

A lépcsőnjáró segítségével akadálymentesített épületben két előadóterem (100 fő), 10 szemináriumi helyiség (20-50 férőhely), ill. 2 számítógépes terem található.  Szélessávú Wi-Fi és vezetékes internet csatlakozás áll  az oktatók és hallgatók rendelkezésre. Az épület mellett mintegy 60 gépjármű számára áll rendelkezésre ingyenes parkolási lehetőség. Valamennyi terem projektorral felszerelt.

Az épület elérhetőségei:
Hradná ul. 21., Komárom, Szlovákia
GPS: 47°45’27.01″N 18° 8′ 22.26″E

Virtuális bejárás


Tiszti pavilon

A patinás, városközpontban elhelyezkedő épületben 9 db szemináriumi helyiség (20-30 fő férőhely) található, melyek szintén beépített projektorral és internet csatlakozással (Wi-Fi, LAN) vannak felszerelve.  A parkolás a Konferenciaközpont melletti nagy parkolóban (3 perc sétatávolság) vagy az épület mellett elhelyezkedő fizetős városi parkolókban lehetséges.

Az épület elérhetőségei:
Pevnostný Rad 142/1, 945 01 Komárom, Szlovákia
GPS: 47°45’24.81″N, 18°7’47.1″E

Virtuális bejárás

Szálláshelyszínek

Sirály Diákotthon (Hotel Čajka)

A Sirály Diákotthon akadálymentesített (lift áll rendelkezésre) épületében 6 emeleten mintegy 750 férőhely áll rendelkezésre két-, ill. háromágyas szobákban. A szobák kétharmada saját vizesblokkal, ill. balkonnal rendelkezik, míg a szobák harmadában két szobára jut egy vizesblokk. Minden emeleten két konyha/étkező található (konyhai eszközökkel felszerelve). Az épületben internetcsatlakozás (Wi-fi, LAN) rendelkezésre áll. Az épületben 24 órás portaszolgálat működik. A diákotthon közvetlenül Komárom bevásárlóövezete mellett helyezkedik el.

Az épület elérhetőségei:
Pozsonyi út (Bratislavská cesta) 2., Komárom, Szlovákia
GPS: 47°45’50.93″N 18°5’59.2″E

A Sirály Diákotthon webfelülete


Danubius Szálló

Az akadálymentesített épület (lift) két emeleten, 2×2 ágyas szobáival várja vendégeit, amely így családok, barátok számára ideális szálláshelyként szolgál. A szobákhoz fürdőszoba, mosdó és saját hűtő is tartozik. A szálló vendégeinek lehetőségük van a folyosón található közös konyha használatára. Az épület a belvárosban található. A parkolás az épület előtt és mellet lehetséges (8:00-16:00 közt fizetős, 16:00-t követően és hétvégén ingyenes)

Az épület elérhetőségei:
Duna rakpart (Dunajské nábrežie) 12., Komárom, Szlovákia
GPS: 47°45’25.51″N18°7’31.09″E

A Danubius Szálló webfelülete


POKOL HOTEL****

A Pokol szálló összkomfortos szállást nyújt modern felszereltségű kétágyas szobákban, pótágyakkal és luxus apartmanokkal egyben. A hotel teljes kapacitása mintegy 70 ágy. A hotel a határátkelőhely lábánál helyezkedik el, az egyetem épületeitől autóval hozzávetőlegesen 4 percre, gyalogosan 20-25 percre helyezkedik el.

Cím: Platán-sor (Platánová alej) 1., Komárom, Szlovákia
Weboldal: a Pokol Hotel webfelülete


EURÓPA HOTEL****

A szálláshely négy csillagos besorolású, Komárom magas színvonalú szálláshelyének minősül, parkolással, internet csatlakozással és 24 órás recepcióval áll a vendégek rendelkezésére. Az egyetem belvárosi épületei és Komárom városának főbb látnivalói a szálláshelytől alig 400-700 méterre találhatók (autóval 2 perc, gyalogosan 8-12 perc alatt közelíthetők meg).

Cím: M.R. Štefánik tér (Námestie Generála M. R. Štefánika) 11., Komárom, Szlovákia


BOW GARDEN HOTEL***

A 3*-os szálloda minden szobája légkondicionált, saját fürdőszobával rendelkezik. A szobákban műholdas színes TV, minibár és ingyenes Wi-Fi hozzáférés szolgálja. A szállodai szobák nemdohányzók.  A szálloda parkolási lehetőséget biztosít. A szálloda épülete az egyetem belvárosi épületeitől személygépjárművel 5 percre, gyalogosan pedig 15 percre található.

Cím: Štúrova 1017, 945 01 Komárno
Weboldal elérhetősége: Hotel Bow Garden webfelülete


BANDERIUM PANZIÓ***

A Révkomárom (Komárno) szívében található Hotel Banderium helyi fogásokat kínáló étteremmel, bájos udvarral, ingyenes Wi-Fi-vel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit. A szálloda légkondicionált szobái műholdas TV-vel, minibárral és vízforralóval felszereltek. Az egyetem belvárosi épületei és Komárom városának főbb látnivalói a szálláshelytől alig 400-700 méterre találhatók (autóval 2 perc, gyalogosan 8-12 perc alatt közelíthetők meg).

Cím: M.R. Štefánik tér (Námestie Generála M. R. Štefánika) 11., Komárom, Szlovákia
Weboldal: A Banderium panzió webfelülete


BELLA PANZIÓ****

A Bella panzió kellemes szállást kínál, három gyönyörű kétágyas szobában (pótágy-lehetőséggel), exkluzív apartmanban saját tágas terasszal. A panzió a régi városnegyed hangulatát modern berendezésekkel és a maximális kényelemmel ötvözi. A panzióban minden szobában megtalálható kényelmes bútorzat, internetkapcsolat, nagyképernyős LCD-televízió, klímaberendezés. Minden szobához tágas fürdőszoba tartozik zuhanyzósarokkal és toalettel.

Az egyetem belvárosi épületei és Komárom városának főbb látnivalói a szálláshelytől alig 200-500 méterre találhatók (autóval 1 perc, gyalogosan 4-6 perc alatt közelíthetők meg).
Cím: Jókai u. 9., Komárom, Szlovákia
Weboldal: A Bella panzió webfelülete


LITOVEL PANZIÓ***

A Komáromban (Komárno) található Litovel modern szállást kínál, ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel és 24 órás recepcióval, parkolási lehetőséggel egyetemben. A légkondicionált szobákban műholdas TV és minibár áll rendelkezésre. Néhány szálláson tágas nappali és teljesen felszerelt konyhasarok szolgálja a kényelmet. Az egyetem belvárosi épületei és Komárom városának főbb látnivalói a szálláshelytől alig 500-800 méterre találhatók (autóval 2 perc, gyalogosan 10-12 perc alatt közelíthetők meg).

Cím: Duna rakpart (Dunajské nábrežie) 10., Komárom, Szlovákia
Weboldal: A Litovel panzió webfelülete


LEHÁR PANZIÓ**

A Lehár panzió a város történelmi központyában található. A határ közelsége miatt, a panzió ideális helyet kínál az üzleti utazók részére, parkolási lehetőséggel a panzió előtt. A vendégek kényelmét 6 komfortos szobában tudjuk biztosítani. Ebből 3 standard berendezésű, 2 standard felüli és 1 apartman. Minden szoba saját szociális egységgel rendelkezik, a felszereltségehz hűtő tartozik minibárral, TV szatellittel (150 műsor) és gyors Internet összeköttetés.
Az egyetem belvárosi épületei és Komárom városának főbb látnivalói a szálláshelytől alig 500-800 méterre találhatók (autóval 2 perc, gyalogosan 10-12 perc alatt közelíthetők meg).

Cím: Lehár utca (Lehárova) 10., Komárom, Szlovákia
Weboldal: A Lehár panzió webfelülete


OLYMP PANZIÓ***

Az elegáns, stílusos Olymp Panzió Komárom történelmi központjában található.  A szobák ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a parkra. Az összes szoba rendelkezik saját fürdőszobával, zuhanyzóval, valamint további felszereltségükben minibár, telefon, TV és széf is szerepel. Parkolási lehetőség a panzió előtt áll rendelkezésre.

Cím: Lehár utca (Lehárova) 12., Komárom, Szlovákia
Weboldal: Az Olymp panzió webfelülete

Fakultatív programok helyszínei

A Fogadás és a Záróülés helyszíne

Városi Sportcsarnok

 

2023. 04. 21. (péntek), 20:00 – Fogadás

A Városi Sportcsarnok ad majd otthon a péntek este megrendezésre kerülő fogadásnak és kulturális rendezvénynek. Komárom város sportcsarnokának maximális befogadóképessége mintegy 1500 fő. A városi sportcsarnok ad otthont a szlovák I. ligában játszó kosárlabdacsapatnak, a Selye János Egyetem szlovák I. ligás röplabdacsapatának és az utánpótlásnevelés fontos helyszíne is. Rendszerint a helyi közösségi és kulturális rendezvények egyik helyszínéül is szolgál.

Elérhetőség: Sport utca 1., 94501 Komárno


Egressy Béni Művelődési Központ

 

2023.04.22., (szombat) 12:00 – Záróülés és eredményhirdetés

Az Egressy Béni Művelődési Központ ad otthont a 36. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciója záróülésének és eredményhirdetésének. A mintegy 600 fő befogadására alkalmas művelődési központ a város kulturális életének központja, amely rendszeres és változatos programlehetőséget szervez és biztosít a régió és a város lakosságának

Elérhetőség: Vársor u. 1., 945 01 Komárom, Szlovákia

 

Scroll to top