Önköltséges árak

Tisztelt Vendégeink,

a résztvevői kör több csoportra oszlik a finanszírozás szempontjából:

  1. Térítésmentes résztvevői kör: meghívott vendégeink (VIP), OTDT által delegált személyek, OTDT Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottság tagjai, zsűritagok, Pro Scientia Aranyérmesek Társasága, Roska Tamás Tudományos Előadás – előadó/kísérő, középiskolai oktató vagy diák (középiskolás program résztvevője), támogatók képviselői, Sapientiae Hungariae Alapítvány képviselői.
  2. A Sapientiae Hungariae Alapítvány (HTDK program) finanszírozásában érkező személyek – határontúli (Kárpátalja, Erdély, Vajdaság, Felvidék) megfigyelő tanár és diák
  3. Kísérő – témavezetők, oktatók, tolmács, hozzátartozó, barát (egyéb) – a kísérők számára a konferencián való részvételi lehetőség önköltséges, az alábbi opciókat kínáljuk a résztvevők számára:
  Reggeli Ebéd Vacsora Fogadás Szállás
Szerda         20€ – 8000Ft
Csütörtök 8€ – 3200Ft 10 € – 4000Ft 10 € – 4000Ft   20€ – 8000Ft
Péntek 8€ – 3200Ft 10 € – 4000Ft   40€- 16000Ft 20€ – 8000Ft
Szombat 8€ – 3200Ft 10 € – 4000Ft      

 

A költségek térítésének módja:

A regisztráció lezárulását követően partnerünk a Pro Selye Univerzitas nonprofit szervezettől fognak kapni egy számlát annak függvényében, amilyen igényeket támasztottak szállás, illetve étkezés tekintetében. A számla kifizetése után válik a regisztrációjuk elfogadottá, és vehetnek részt a rendezvényen.

A kísérőként érkező személyek számára a konferencia ideje alatt felkínált frissítők, a városon belüli szervezett közlekedés, a dél-komáromi vasútállomás viszonylatában biztosított transzfer, a kedvezményes vasúti közlekedés és a részvétel a fakultatív programokon térítésmentesen állnak rendelkezésre.

Scroll to top