Regisztráció – Vendég – Újranyitva

Tisztelt vendégünk! Tisztelt megfigyelő tanár kollégák és egyetemi hallgatók, középiskolai oktató kollégák és középiskolás diákok!

Az alábbi regisztrációs űrlap a 36. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójának rendezvényein résztvevő meghívott vendégeink (VIP), az OTDT Szakmai Bizottságának tagjai, a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága – PSAT, a HTDK közvetítésével a rendezvényre érkező megfigyelő tanárok és hallgatók, illetve további a rndezvényen részt venni kívánó kollégák számára készült.

Az egyes résztvevői csoportok részére a részvétel a rendezvényen egyedi módon finanszírozott.
1. A rendezvényen térítésmentesen vehetnek részt: az OTDT képviselői és az OTDT Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottságának tagjai és meghívott vendégeink, középiskolás oktatók és diákok (amennyiben a részvételt számukra visszaigazoltuk).
2. A rendezvényen való részvétel költségeit a határontúli (Kárpátalja, Erdély, Újvidék, Felvidék) résztvevők esetében a HTDK program téríti.
3. Előzetesen önköltséges (kísérő személyek – témavezető, oktató, tolmács, hozzátartozó esetében) – önköltséges részére a díjazásról bővebben ITT olvashat.
Kérjük, töltse ki a regisztrációs ívünket legkésőbb 2023. április 14-ig (péntek)!

 

A regisztráció lezárult!

Scroll to top