Parkolás

Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük a konferencia helyszínei közelében elhelyezkedő parkolási lehetőségekkel kapcsolatos olyan információkat, melyek segíthetnek kiválasztani a legideálisabb parkolóhelyet.
A parkoláshoz elsősorban a SJE Konferenciaközpontja mellet elhelyezkedő, nagykapacitású Központi Parkoló (Hradná u. 5, GPS: 47.755726258946154, 18.133748930062723) ingyenes parkolási lehetőségének igénybevételét ajánljuk! A parkolótól legfeljebb 5 perces sétával valamennyi, a konferencia lebonyolítását szolgáló helyszín elérhető.

Ezen felül, a rendezvény ideje alatt ingyenesen lehet parkolni a Gazdaságtudományi és Informatikai Kar épülete (azoknak ajánljuk, akinek a tagozata ebben az épületben kerül lebonyolításra), illetőleg a Sirály Diákszálló mellett is, ám ezek befogadóképessége kisebb (cca. 60-80 gépjármű).

Városunkban (Komárom [SK]) a parkolás kizárólag munkanapokon, 8:00-tól 16:00-ig a legtöbb, a belváros környékén megtalálható parkoló esetén díjköteles.  A belvárosban különböző parkolási övezetek találhatóak, de a napi parkolási díj sehol sem haladja meg a 6,5 EUR-t, a díjfizetés parkolóautomatán keresztül a rendszám megadását követően lehetséges. A parkolóautomata aprópénzzel és bankkártyával is működik, kezelése lehetséges magyar vagy angol nyelven is.
Dél-Komáromban [H] a parkolás a város egész területén ingyenes.
További közlekedéssel kapcsolatos információk elérhetőek a KÖZLEKEDÉS menüpontban.

Scroll to top